tel Comenzi telefonice (L-V: 9-17) 031.428.26.35
email comenzi@e-librarii.ro
Categorii

Matematica pentru clasa a VIII-a semestrul I. Clubul matematicienilor

Matematica pentru clasa a VIII-a semestrul I. Clubul matematicienilor
Editura: Art Educational
Autor(i) Dumitru SavulescuMarius PerianuMircea Fianu
Categoria: EducativAuxiliare scolare Clasa a-VIII-aMatematica
ISBN: 978-606-003-067-6
Cod produs: Art-189
Disponibilitate: Indisponibil
An Aparitie: 2018
Format: 160x220
Nr Pagini: 264
Discount: 10%
Economisiti: 1,75 Lei
17,50 Lei
15,75 Lei

+ -
Momentan livrarile prin Posta Romana sunt suspendate.
Modalitati de livrare

Pentru comenzi mai mari de 150 lei, livrarea se face gratuit prin Bookurier in Bucuresti, iar pentru comenzi mai mari de 200 de lei livrarea se face gratuit la nivel national prin Curier in orice localitate din tara.

Pentru comenzile de pana la 150 lei costul transportului este de:

  • 8.99 lei/colet prin Bookurier in Bucuresti
  • 9.99 lei/colet prin Bookurier in Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu
  • 11.99 lei/colet prin curier la nivel national

mai multe informatii despre livrare

 

0 opinii

Matematica pentru clasa a VIII-a semestrul I. Clubul matematicienilor

AVIZAT DE M.E.N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018  Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 si se regaseste la pozitia nr. 245 din anexa Ordinului. Aceasta lucrare a fost realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare, aprobata prin ordinul ministrului educatiei, cercetarii si inovarii nr. 5097/09.09.2009. Editiile completate si revizuite ale lucrarilor pentru gimnaziu din CLUBUL MATEMATICIENILOR: - ofera o sinteza completa, structurata, cu exemple, a teoriei, care, in contextul frecventelor schimbari de programa scolara, va reprezenta un sprijin consistent, atat pentru elevi, cat si pentru profesori, in completarea (sau chiar inlocuirea) manualului scolar; - propun elevilor mai multe aplicatii decat majoritatea lucrarilor existente pe piata; in plus, exercitiile sunt foarte variate, fiind grupate pe trei niveluri de dificultate (marcate grafic cu una, doua, respectiv trei stelute); pentru elevii orientati spre performanta exista provocarea "problemelor de sapte stele"; - ofera solutii cu explicatii detaliate acolo unde apare pentru prima data un nou tip de problema, pentru a permite elevilor sa inteleagi mai usor rezolvarea acesteia; - cuprind Fise de evaluare concepute special pentru portofoliul individual al elevilor, probe care pot fi detasate si pastrate pentru a ilustra parcursul de invatare al acestora; - contin, de asemenea, capitole speciale cu exercitii si probleme avand un pronuntat carcater aplicativ (utilizate recent in noul tip de evaluare), cu modele de subiecte pentru teza, precum si cu subiecte pentru concursurile si olimpiadele scolare.

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau           Bun

Introduceti codul din imagine:
e-librarii.ro © 2020