tel Comenzi telefonice (L-V: 9-16) 031.428.26.35
Categorii

Gramatica practica a limbii romane

Gramatica practica a limbii romane
Editura: Tedit FZH
Autor(i) Stefania Popescu
Categoria(i): Auxiliare scolare
ISBN: 973-8007-00-3
Cod produs: Tedit-01
Disponibilitate: Indisponibil
An Aparitie: 2017
Format: 165x235
Nr Pagini: 686
68,50 Lei

+ -
Modalitati de livrare

Pentru comenzi mai mari de 200 lei, livrarea se face gratuit la nivel national prin Curier in orice localitate din tara.

Pentru comenzile de pana la 200 lei costul transportului este de:

  • 9.99 lei/colet prin curier la easybox Sameday
  • 10.99 lei/colet prin curier in Bucuresti
  • 12.99 lei/colet prin curier la nivel national

mai multe informatii despre livrare

 

0 opinii

Gramatica practica a limbii romane


Lucrarea a fost conceputa in asa fel, incat sa poata fi folosita atat ca auxiliar al manualelor de limba romana, cat si independent de manuale, in vederea pregatirii pentru lectiile curente, pentru diferite concursuri sau in alte scopuri. Adaug ca unele parti ale acestei gramatici, cele referitoare la ortoepie si la ortografie (vezi ca exemplu partea "Ortografia substantivelor la cazurile nominativ si acuzativ", pag. 36-51), pot fi folosite si de catre invatatori sau de catre acei parinti preocupati de o buna pregatire la invatatura a copiilor lor, intrucat ortografia respectiva se poate insusi si fara folosirea termenilor gramaticali introdusi in clasele gimnaziale.

La elaborarea lucrarii am urmarit indeosebi obiectivele aratate mai jos:
- inlantuirea logica a informatiilor (in linii mari si in amanunt) in vederea inaintarii fara dificultati in insusirea materialului, pe baza principiului trecerii de la simplu la complex*;
- gasirea cailor de accesibilitate si de insusire constienta a problemelor socotite mai dificile in privinta insusirii teoriei, a analizei gramaticale si a formarii deprinderiLor de exprimare si scriere corecta;
- gasirea logicii interne a constructiilor, a contexteLor caracteristice, conditie esentiala pentru elaborarea algoritmilor de dirijare a gandirii elevilor si a modelelor necesare pentru formarea deprinderilor practice.

Adancirea analizei materialului de predat in vederea realizarii obiectivelor mentionate m-a condus la anumite schimbari fata de organizarea traditionala a intregului material de predat, fata de locul unor notiuni si categorii gramaticale, precum si la o alta organizare a transmiterii cunostintelor si continutului exercitiilor.

Pentru orientarea profesorilor care vor folosi la clasele lor aceasta lucrare voi da unele lamuriri cu privire la continutul lucrarii si la organizarea ei, la organizarea didactica a informatiilor, la felul in care urmeaza sa fie folosit materialul, la ordinea si cerintele unor exercitii.

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau           Bun

Introduceti codul din imagine:



Produse asemanatoare